Refinansiering

Ny retning eller begynne på nytt?

Vi er spesialister på refinansiering og omstartslån. Balansebank er en avdeling i Den Gule Banken, Sandnes Sparebank, og er en bank for alle som ikke kvalifiserer til lån i ordinære banker. Vi hjelper deg som ikke får hjelp i din egen bank. Dersom du har sikkerhet i egen bolig, tar Balansebank seg av gjelden din i ett samlet lån, og legger opp en plan for å friskmelde økonomien din basert på personlig oppfølging og økonomisk veiledning. Målet er å få økonomien i sunn balanse igjen, slik at folk på sikt skal komme seg tilbake i et vanlig bankforhold igjen.

Vi kan være en samarbeidspartner som leverer gode råd og løsninger til deg som ikke kvalifiserer til lån i ordinære banker. Vi jobber nasjonalt og har kunder i hele Norge.

For å få økonomien din på rett kjøl igjen, lager vi sammen en individuell handlingsplan. Vi følger deg opp så tett som det trengs, og følger du planen blir din økonomi friskmeldt og du kan søke om ordinært lån.

Livet kan by på uforutsette hendelser som medfører at man bruker mer enn man tjener, og det kan være vanskelig å snu i tide. Når man endelig våkner og ønsker å få økonomien tilbake på rett kjøl, møter man kanskje stengte dører og får nei til refinansiering i egen bank. Da kan veien til dyre og kortsiktige forbrukslån være kort.

Menneskene som kontakter oss har mange og ulike historier om årsakene til situasjonen de nå befinner seg i. Vår jobb er å skreddersy en individuell plan basert på inntektsnivå og det økonomiske bildet, samt den sikkerheten kunden har tilgjengelig. Hver kunde får sin egen rådgiver, som sammen med kunden legger en plan.

Gjennom tett og personlig oppfølging ønsker vi å bedre – og helst friskmelde – din økonomiske situasjon. Sammen skal vi finne balansen. igjen. Søk i dag!

Hvordan virker det?

For å få økonomien på rett kjøl igjen:

  • Lager vi sammen en individuell handlingsplan.
  • Vi følger deg opp så tett som det trengs.
  • Følger du planen, blir din økonomi friskmeldt og du kan søke om ordinært lån.

Rente ved oppstart fra 5,45% nom.

Renten kan reduseres ettersom milepæler i handlingsplanen nås. Etablering/honorar for refinansiering og individuell handlingsplan: fra 2,5%. Alle lån krever pant i fast eiendom.

Priseksempel

Lånebeløp kr 2.000.000,-  Løpetid 25 år

Eff.rente 5,89%, lån 2.000.000,- o/25 år, kostnad 1769.957,- Totalt 3.769.957